syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Kërkoi përjashtimin e Elvisit, Arjan Konomit nuk i del e keqja, nuk e merrni me mend cfare ben

Një d.ebat i ashpër nisi ditën e djeshme në “Përputhen”, për një foto të postuar në Instagram nga Elvisi.

Postimi i Elvisit

Ky postim, i shoqëruar dhe nga një litar, ishte për Antonelën.

Konkurrentja shpë.rtheu lot, ndërsa Arjan Konomi kërkoi përj.ashtimin e Elvisit nga programi.

“Mu kujtua një film “Burrat që urr.ejnë gratë”. Ti Loco me këtë që ke bërë, unë kërkoj të përja.shtohesh nga emisioni. Plehra si puna jote duhet të përj.ashtohen. Që.rrohu nga ky program ose nuk e di ç’do bëj. Je në një emision dhe keni kurajon të tregoni litarin, po në realitet çdo bëni ju”, tha opinionisti.

Konomi nuk e ka lënë me kaq. Ai ka reaguar sërish në rrjete sociale.

“Një njeri që bën policin, hetuesin, prokurorin, bën gjyqin, merr vendimin, cakton .dënimin dhe formën e ekz.ekutimit! Sa i zgjuar paska qenë ky njeri!”, ka shkruar Konomi me ironi.

Më tej, ai ka bërë një status tjetër, ku e ka cilësuar Elvisin si “mendje kr.imi.nale”.

“Një litar për v.arje si d.ën.im për një puthje. As një mesjetë ink.uizicioni nuk e bënte. E bën vetëm një mendje kr.im.inale (i bindur plotësisht”, ka shkruar opinionisti.