Kësaj i thuhet Boks se jo mahi, Ja Vlen ta Shikoni këtë Video..

    0
    363

    Sporti i boksit njihet si më i ashpri për t’u parë. Por, këtij sporti i ka humbur hijeshia që kishte vite më parë.

    Në vazhdim po ju sjellim një duel të vitit 1985 mes Marvin Hagler dhe Thomas Hearns për t’iu rikujtuar se çfarë është boksi i vërtet. /Express/

    Më poshtë shihni pamjet në Video: