Këtë nuk e ρrisnim! ZbυΙohet veρrimi që ka bërë Romeo ndaj Artës

Siç duket çifti është kapur ‘mat’ pak momente më parë ku Romeo i mbërthen reçipetat Artës, dhe mesa shohim një qendër e re masazhi është hapur brenda shtëpisë së Big Brother-it.

Shumë dyshime janë ngritur brenda shtëpisë se Romeo mund të ketë një lidhje jashtë, por veprimet e tij me vajzat brenda shtëpisë nuk e mbështesin këtë gjë, kështu që, se çfarë do ndodhi në ditët në vazhdim mbetet për tu parë.