/Këtë vajzë PRlNDËRlT nuk e Iejojnë të dalë nga shtëpia pasi është ..(Video+Foto)

Këtë vajzë PRlNDËRlT nuk e Iejojnë të dalë nga shtëpia pasi është ..(Video+Foto)

Bota mund të jetë një vend i rr.ezikshëm, sidomos për vajzat, por duket se prindërit rusë kanë shkuar shumë larg kur bëhet fjalë për mbrojtjen e tyre.

Angelica Kenova pothuajse kurrë nuk del nga shtëpia e saj, edhe kur kjo ndodh ajo është çdoherë e shoqëruar gjithmonë nga truprojet.

Arsyeja e kësaj është se prindërit e saj konsiderojnë që ajo është aq e bukur sa që vetëm në këtë mënyrë mund ta mbrojnë atë.

“Kur unë isha adoIeshente, prindërit e mi më trajtonin si princeshë të vërtetë dhe nuk më linin të dilja jashtë vetëm, apo me djem dhe për këtë arsye unë nuk jam njësoj si vajzat e tjera.

Kështu që unë tani nuk jam në gjendje të jetoj një jetë normale, jam si një kukull”, thotë Angelica.

Gjithashtu ajo ka theksuar se në tr;upin e saj nuk ka nd;ërhyrje kir;urgjike për të ndryshuar tr;upin dhe se çdo gjë në të është krejtësisht natyrore.

https://youtube.com/watch?v=Nw7jV6Vs6v0%3Ffeature%3Doembed