/Këtij djali i ndaluan 2.5 litra qumësht në aeroport, veprimi i tij HABlTl të gjithë ata që ndodheshin atje. (Video)

Këtij djali i ndaluan 2.5 litra qumësht në aeroport, veprimi i tij HABlTl të gjithë ata që ndodheshin atje. (Video)

Ndodh dhe keshtu si gjithmon aeroportet kane kodet e tyre dhe nuk lejojne lengjet ne avion.

Nja djal nga Kina pasi kishte marr me vete nje shishe me 2.5 litra qumesht ne nje aeroport ne Australi stafi e ndaloi ta merrte me vete ne avjon.

Dhe i thane qe duhet ta lere aty ose ta hedh ne kosh.

Por kinezit i erdhe keq ta hedh shishen me 2.5 litra dhe filloi ta pijë te gjithe shishen me 2.5 litra qumesht.

Stafi i aeroportit u habit se nuk kishin pare dikca te till me pare dhe te gjithe shikonin kinezin duke pire te gjithe shishen me 2.5 litra qumesht.

https://youtu.be/_2It4JtmfAo