Këto janë ciIesuar si BlNJAKET më të bukura dhe me te MlRA në botë

0
304

Quhen Ava dhe Leah Clements dhe keto jane cilesuar si du binjaket me te bukura ne bote.Ne fakte te gjithe femijet kane ate bukurine e tyre.

2 bukuroshet e vogla gëzojnë një pamje shumë të bukur. Sytë e tyre janë shumë të bukur, por edhe pamja në tërësi eshte e vecante.

Prindërit e binjakeve që po cilësohen si më të bukurat në botë, pasi u bënë prindër të tyre, jeta për ta ndryshoi tërësisht duke iu përkushtuar edhe më shumë bebeve të cilat tashmë kishin ardhë në këtë jetë.Mbase keshtu ben cdo prind me femijet e tyre.

Por tani ato jane futur ne fushen e modes dhe firma te ndryshme jane duke lidhur kontrata pune me to.

Bota ka ndryshuar tani dhe femijet mund te behen milionere.