Keto jane fustanet e nuserisë që çmendën rrjetin, si këto nuk keni parë më parë

    0
    1864

    Fustani i nuserisë është një nga veshjet më të rëndësishme në jetën e çdo femre dhe shumë prej tyre, harxhojnë një kohë të gjatë dhe plot para për të gjetur fustanin perfekt.

    Por e kundërta ka ndodhur në këto raste. Në fotot e mëposhtme, këto nuse jo vetëm që nuk e kanë vrarë mendjen për fustanet e tyre, por edhe kanë hyrë në histori për veshjet e tyre shumë të ekzagjeruara dhe mjaft qesharake.