/Këtu bën si me lek të madh/ Këngëtarja shqiptare punon pastruese nëpër shtëpi në Amerikë

Këtu bën si me lek të madh/ Këngëtarja shqiptare punon pastruese nëpër shtëpi në Amerikë

Prej vitesh këngëtarja shumë e dashur për publikun, Albërije Hadërgjonaj është zhvendosur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Si për çdo shqiptar, edhe për Albërien fillimet nuk kanë qenë të lehta.

Por sot AlbKëria përpos këngëtare punon edhe si agjente shitjesh.

E ftuar në emisionin “Oxygen Show”, këngëtarja tha se aktualisht punon si agjente shitjesh, së objekteve, tokave dhe po mendon që të hapë agjencinë e saj në SHBA.

“Kur jam zhvendos në Amerika kam punuar si dado, kam pastruar shtëpia, kam bërë gjithçka për të mbijetuar në një vend tjetër”, ka treguar më parë Albërija.