“Ki besim te Unë”/ I riu nga Kosova “I fίton z emrën” të mos.hυαrës nga Tirana dhe i zhυαt 135 mijë €

Një 64 vjeçare e cila menaxhon pasuritë e djemve të saj si minihotele, thotë se u mashtrua nga një i ri, që u shfaq si klient i rregullt dhe me shumë para.

E moshuara e mbajti të riun që jetonte në Zvicër me origjinë nga Kosova për disa muaj në hotel,

dhe i riu I kishte hyrë aq në zemër sa u kujdes për të edhe kur u infektua nga…..

Çështja e denoncuar pranë drejtorisë vendore të Tiranës dhe konkretisht pranë seksionit për hetimin e krimit ekonomiko

financiar tregon se të moshuarës iu zhvatën plot 135 mijë euro, që herë pas here ajo i tërhiqte nga llogaritë bankare e bindur se një ditë do t’i ktheheshin……