/“Kisha gruan e së murë brenda në shtëpi”-Qytetari tregon tm errin nga Iëkundjet: U futa brenda dhe…

“Kisha gruan e së murë brenda në shtëpi”-Qytetari tregon tm errin nga Iëkundjet: U futa brenda dhe…

Të rmeti i sotëm solli f.rikë dhe pa nik tek qytetarët, ndërsa kanë qenë të shumtë edhe ata që kanë kërkuar ndihmë nëpërmjet mediave.

Një qytetar, ndërsa ka kontaktuar “News24”, ka treguar tm errin që ka përjetuar nga Iëkundjet e forta të të rmeteve.

Qytetari nga Zall-Bastari, shprehet se Iëkundjet e f.orta i kanë dë mtuar shtëpinë. Ai thekson se natën është i detyruar ta kalojë në shtëpinë e pr.ishur pasi nuk ka mundësi të lëviz pasi ka djalin dhe gruan të së murë.

“Dë.mtimet i kemi pasur në banesë. Unë isha jashtë dhe gruaja ishte brenda, sepse është e së murë. U futa brenda dhe e nxora jashtë nusen. Në l.ëkundjen e dytë kemi qenë jashtë banese. Aktualisht jam në banesë brenda, sepse e kam gruan e djalin të së.murë”-tha ai.