/Kishin 19 vjet të martuar,PAPRlTUR zbuIon se gruaja lSHTE mashkuII

Kishin 19 vjet të martuar,PAPRlTUR zbuIon se gruaja lSHTE mashkuII

Një 64-vjeçar nga Belgjika ka zbuIuar se gruaja e tij është një mashkuII. Belgu me emrin Jan u martua në vitin 1993 me Monikën, një tajlandeze atëherë 31 vjeçe.

Në momentin e martesës, zyra e emigracionit nuk qe e bindur për rregullsinë e dokumenteve të gruas, por në fund ajo u pranua të qëndrojë në Belgjikë, shkruan gazeta “Het Nieuwsblad”.

Por Monika ia kishte f shehur të shoqit me kujdes ndryshimin e se ksit: përveçse e mbështeste që të mos

bënte f ëmijë “sepse ai k ishte dy nga martesa e parë”, “ajo” sh tirej se kishte me nstruacione, duke u sjellë si një f emër e zakonshme.

Jeta martesore dukej si ajo e një çifti normal, derisa Monika la punën dhe filloi të shoqërohej me persona të rinj, kryesisht femra.

Nga ky fakt dhe nga disa zëra që qarkuIIonin gjithandej, Jan zbuIoi të vë rtetën për gruan e tij:

ajo kishte nd ryshuar s eks pak vjet përpara se të martoheshin.