/Kishte 15 muaj në theIIësi/ Burri gjen një iPhone në Iumë,nuk u b eson syve kur e sheh teksa NDlZET

Kishte 15 muaj në theIIësi/ Burri gjen një iPhone në Iumë,nuk u b eson syve kur e sheh teksa NDlZET

Një YouTube-r ka gjetur një iPhone të hu.mbur në një lumë 15 muaj më parë, dhe për h.abinë e tij, pajisja vazhdonte të punonte.

Jo vetëm kaq, por Michael Bennett arriti gjithashtu që të lidhej me pronaren e celularit e cila kishte aty edhe mesazhe nga babai i nd.jerë.

Bennett, i cili ka një kanal në YouTube ku ndiqet nga 741,000 persona tha, e gjeti celularin ndërsa z.hytej në ujërat e lumit Edisto River në Karolinën e Jugut. Me kalimin e viteve ai ka gjet një mori gjërash ndërsa eksploron nën ujë, duke përfshirë këtu edhe dh.ëmbë peshkaqeni.

Gjithsesi, Michael mbeti i h.abitur kur e gjeti pajisjen në atë thellësi.

Duke folur për WDAM 7, ai tha:

Pashë diçka që ngjate si një lloj litari që mund të ishte i lidhur me çelësa makine, por kur e tërhoqa pashë një telefon të futur brenda një qeseje kundra ujit.”

Pasi e karikoi, Bennett e ndezi iPhone-n por kishte fjalëkalim kështu që nuk kishte si ta gjente kush e kishte pasur.

Gjithsesi ai nxori kartën dhe me anë të saj arriti që të identifikonte se pronaren. Gruaja e kishte h.umbur celularin gjatë një udhëtimi me familje më 19 qershor të 2018.

Burimi:LAD BIBLE|Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania