Kishte ditë që i hυmbnin br *kët e g. rυas, bυrri vendos kαmera dhe .. (Video)

Kishte ditë që i humbnin mbathjet e gruas, burri vendos kamera dhe e kap hajdutin me presh në dorë.

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur sot në Kinë.

Një familjeje I ndodhte shpesh që mbathjet e gruas te humbisnin në telin e rrobave.

Kjo gjë e futi në mëdyshje burrin e saj dhe për këtë gjë ai vendosi një kamera.

Shikoni videon më poshtë për të parë reagimin e burrit pasi zbuloi se kush i vidhte mbathjet.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x6ct32sSUGGESTED NE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *