Kishte DYSHlME se e tr adhtonte gruaja dhe PUNËSOl dedektiv privat, burri nga Tirana “truIIoset” nga ajo që zbuIon

  0
  412

  Protagonist i saj është një 40-vjeçar nga Tirana, i cili ka rr ëfyer se si e tr.adhtoi gruaja që e kishte njohur që në bankat e shkollës, e me të cilën kishte dhe dy fëmijë.

  Ai thotë se e shoqja kishte filluar të ndryshonte, nuk kishte më rutinën e përhershme, nuk kishte më të njëjtin dedikim ndaj fëmijëve, ishte bërë AGRESlVE dhe të gjitha këto e bën të dy shonte.

  Ai është shprehur:

  “Fillimisht e kisha mendjen e fjetur, por pastaj ishin disa veprime te bashkëshortes që me thënë të drejtën filluan u bën aq të trasha sa filluan të më tërhiqnin vëmendjen, ndërroi rutinën e përhershme, pothuajse ndërroi gjithë gardërobën, parfumet, oraret e daljeve, shoqëri e re. Zakonisht në orën 7, 7 e 30 unë dal me fëmijët , një ditë më qëIIoi që ajo të më çonte një mesazh, që ishte e zënë dhe nuk mund t’i merrte dot fëmijët, sepse nga shkolla i merrte ajo. Nuk e vr.ava mendjen shumë, u shkëputa 2 orë më përpara i mora fëmijët dhe i çova në shtëpi. E prita sepse u vonua pak dhe kur erdhi filloi një gr.indje që s’kishte baza, më krijoi atë idenë sikur e kishte sjellë njeri me zor në shtëpi.”

  40-vjeçari thotë se nuk mund ta ak.uzonte për dyshimet e tij pa prova dhe kjo ishte arsyeja që kontaktoi një det ektiv privat. 20 ditët e pritjes së të vërtetës ishin pIot an kth dhe f.rikë nga ajo që do të merrte vesh. Momentin e bashkëshorten e ka përjetuar si një çast f.rike, por edhe çIirimi.

  Pas zbulimit së t.radhtisë bashkëshortore ajo që e ka sh.okuar ishte reagimi i saj. Në gjykatë kërkoi kujdestarinë e fëmijëve dhe të gjitha provat e mbledhura nga det ektivët i përdori dhe fitoi. I ftuari tjetër në emision ka qenë drejtori i Institutit të De tektivëve Privatë, Ndue Pjetra. Ai ka folur mbi punën e de tektivëve se si ata i zbuIojnë të fshehtat:

  “Maksimumi i kohës që na duhet për të zbuluar një tr.adhëti bashkëshortore është 11 apo 15 ditë, asnjë çift i dashuruar s’mund të rrijë 7 deri në 11 ditë pa u takuar me njëri-tjetrin. Ato ditë do jesh në vëzhgim gjithë kohën, por ka patur raste kur është kapur edhe për 2 orë.”