/Kishte gjetur vendin perfekt, si i vëzhgonte Murataj grabltjet me dylbi nga vila e tij luksoze në Fushë Prezë (Foto)

Kishte gjetur vendin perfekt, si i vëzhgonte Murataj grabltjet me dylbi nga vila e tij luksoze në Fushë Prezë (Foto)

Një gr.abitje spektakolare u regjistrua ditën e djeshme në Rinas. Gr.abitësit, të cilët dyshohet se ishin 4, arritën të merrnin 10 milion euro.

Gjatë shkëmbimit të zj.arrit me poIicinë, njëri prej tyre, Admir Murataj, mbeti i vr.arë. Ky i fundit konsiderohej si “truri” i gra.bitjes së 9 shkurtit të 2017-ës në afërsi të Rinasit.

Gjatë kësaj kohe, në media dolën edhe fotot e vilës së tij në Fushë Prezë. Vila është e pajisur me sisteme al.armi dhe ka kamera në çdo cep të saj. Vila është ndërtuar në vitin 2015 dhe më parë aty ka qenë ndërtuar një banesë, e cila është blerë nga Murataj.

Ajo nuk është përdorur vetëm për arsye banimi, por ka pasur edhe një funksion tjetër. Duke qenë se ka një lartësi të konsiderushme, mendohet se nga aty janë vëzhguar me dylbi dy gr.abitjet e mëparshme në rrugën e Rinasit, në 2015-ën dhe 2017-ën.

Murataj u kishte thënë fqinjëve, se e kishte ndërtuar shtëpinë me paratë që i jepnin vëllezërit e tij në emigracion. Fqinjët ndërkohë kanë treguar se Murataj ka jetuar në vilë bashkë me familjen, më pas është larguar në 2016-ën dhe vinte rrallë. Në momentin kur policia ka bastlsur shtëpinë e Muratajt në 2017-ës, aty ka gjetur vetëm një person që kujdesej për ullinjtë dhe për të ajrosur shtëpinë.