/Kishte harruar kuletën në shtëpi, gruas ia paguan kryeministrja e vendit faturën e supermarketit

Kishte harruar kuletën në shtëpi, gruas ia paguan kryeministrja e vendit faturën e supermarketit

Kryeministri i Zelandës së Re, Jacinda Ardern, thuhet se i ka paguar faturën e pazareve një nëne në supermarket.

Gruaja në fjalë kishte harruar kuletën në shtëpi dhe kryeministrja që ndodhej prapa saj u ofrua që t’ia paguante.

Nëna ishte gati për të paguar ushqimet që kishte blerë në Auckland, kur e kuptoi se nuk kishte portofolin me vete.

E pyetur në konferencën për shtyp të enjten se pse u afrua që t’i paguante gruas pazaret, Ardern u përgjigj me një fjali.

Ajo tha:

Sepse ajo ishte një nënë.”
Gruaja më pas postoi një mesazh falënderues në mediat sociale.

Ajo shkroi:

Vetëm kur mendon se Jacnda Ardern nuk mund të bëhej më e dashur dhe autentike … ajo shkon dhe paguan produktet e tua ushqimore në supermarket, sepse ti ke dy fëmijë me vete..”