/Kishte lënë MAKlNËN ndezur që të ngrohej,nuk iu beson syve nga ajo që sheh në kamerat e SIGURlSË

Kishte lënë MAKlNËN ndezur që të ngrohej,nuk iu beson syve nga ajo që sheh në kamerat e SIGURlSË

Një personi në SHBA i kanë vj edhur makinën, ndërsa ai e kishte lënë të ndezur për t’u ngrohur.


E gjithë skena është regjistruar nga kamerat e sigurisë.

Mark del jashtë për të pastruar borën nga pjesa e përparme e makinës dhe e lë ndezur, pasi do të çonte fëmijët në çerdhe.

Kaq u ka mjaftuar haj dutëve, të cilët kanë përfituar nga momenti.

Pak minuta pasi Mark ishte futur brenda afrohet një makinë.

Nga mjeti zbret një person, i cili futet me shpejtësi në makinën e hapur dhe largohet.