/Kishte shkuar ne eskursion dhe e ZURl gjumi poshtë pemës, por u zgjua me “DlKË” pranë

Kishte shkuar ne eskursion dhe e ZURl gjumi poshtë pemës, por u zgjua me “DlKË” pranë

Kur mendojmë dhe flasim për kafshët e egra, gjithmonë mendojmë se duhet t’i respektojmë, se nëse nuk e bëjmë, do të përfundojmë si mos më k eq.

Realiteti është se për tej faktit se janë kafshë të egra, ata mund të jenë dhe mbresëlënëse.

Sigurisht, mënyra për ta shprehur varet nga ne.

Dolph Volker nuk e kishte menduar se do të binte të flinte poshtë një peme gjatë një ekskursioni dhe do të zgjohej i përqafuar nga një leopard.

Nuk e di, kur u mendova u shokova. Ideja që kishte qenë me mua, po sikur të më kishte ng rënë?

Jo ai po kujdesej për mua”, është shprehur ai.

Volker është vullnetar dhe merret me kujdesin ndaj tyre, ndoshta ka të bëjë dhe me faktin se kafshët arrijnë ta ndiejnë dhe ta njohin personin e tyre “të afërt”.