Lajme

Kjo ëѕhtë vajza që vdíq mbrëmë nga аkѕįdеnti

Ermira Morina ka vde kur mbrëmë si pa sojë e një veta ksid enti që ka ndodhur në fshatin Tërstenik të Drenasit, shkruan Gazeta Sinjali.

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka ngushëlluar familjen duke thënë se vd ekja e saj është e dhim bshme jo vetëm për familjen por për të gjithë.

“Sot, ditë e dhi mbshme për Drenasin. E dhim bshme vde kja e saj jo vetëm për familjen, por për të gjithë.

Shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Morina, shokëve dhe miqve të Ermirës”, është shprehur Lladrovci.

Bashkë me të ndj erën ka qenë edhe një vajzë tjetër, e cila si pa sojë e lëndimeve të marra, është duke marrë trajtim mjekësor.