Kjo është 20-vjeçarja shqiptare që u hodh nga kati i katërt dhe gjeti fundin TRAGJlK

  0
  459

  Një ngjarje e rëndë ndodhi pasditen e sotme në Prishtinë. U raporua se një vajzë 20- vjeçare kishte vde kur.

  Në fillim u raportua se dyshohej se ajo ishte he dhur nga një ndërtesë, ndërsa pak më parë është konfirmuar se 20-vjeçarja është he dhur nga kati i katërt i një ndërtese.

  Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në rrugën ‘’Xheladin Hana’’. Këtë lajm e konfirmoi edhe zëdhënësi i policisë, Daut Hoxha. Ai deklaroi:

  Sot me date 20.04.2020, rreth ores 17:46 Policia ka pranuar nje informatë se ne Rr. Xheladin Hana ne Prishtinë një person(f) rreth të 20-tave dyshohet të ketë rë në nga nje ndertesë.

  Vik tima eshte derguar ne QKUK dhe sipas mjekëve nuk u ka mbijetuar pla gëve.


  Kurse gazeta ‘metro’ ka publikuar një foto të vajzës 20- vjeçare, që ka vd ekur.

  Po ashtu miqtë e saj kanë postuar në rrjetet sociale dhe kanë shkruar se janë të pikëlluar. Njëri prej tyre ka shkruar:

  Shoqa ime më e mirë ka vde kur. U prefsh në paqe, ti ke një vend të veçantë në parajsë.