/Kjo është 23-vjeçarja që u bë nënë e 7 fëmijëve brenda një nate

Kjo është 23-vjeçarja që u bë nënë e 7 fëmijëve brenda një nate

Një 23-vjeçare është bërë nënë e 7 fëmijëve brenda “natës”.

Shannon Ellis ishte 22-vjeç kur nëna e saj u nda papritmas nga jeta dhe kështu ajo vendosi që të marrë në kujdestari 5 vëllezërit dhe motrat e saj.

Nëna e saj, 39-vjeçarja Shelley nd.ërroi jetë këtë janar dhe tashmë Shannon jeton me 5 vëllezërit e motrat e saj, me dy fëmijët e saj të vegjël dhe partnerin e saj.

Këtë vit, për festën e nënave ajo mori shumë dhurata si kartolina, kuti me çokollata si dhe buqeta me lule të bëra me dashuri nga motrat dhe vëllezërit.

Ellis kishte dy fëmijët e saj, Harrison, 3-vjeçar dhe Rowan, dy vjeçar kur bashkë me bashkëshotrin vendosën që të rritnin edhe fëmijët e tjerë që tashmë kishin mbetur jetimë. Ajo zgjodhi t’i rriste vetë dhe jo t’i dërgonte në një jetimore.

Shannon dhe fëmijët e tjerë shkojnë të gjithë rregullisht për të vizituar pemën ku ata kanë shpërndarë hirin e nënës së tyre të ndjerë. JOQ Albania