/Kjo është adoIeshentja që u takua me biznesmenin dhe i SHlTl VlRGJËRlNË

Kjo është adoIeshentja që u takua me biznesmenin dhe i SHlTl VlRGJËRlNË

Kjo është vajza e radhës e cila ka vendosur të shesë v.ir.gjërinë.

Vendimi i saj erdhi pasi kishte rënë dakord që të kalonte një natë me një biznesmen.

Vajza adoleshente, e cila pranoi që të bënte biznes me v.i.r.gjërinë e saj për 5 mijë dollarë, u shpëtua në kohë nga policia.

16-vjeçarja nga Rusia, sipas autoriteteve atje, u kap falë një operacioni të zhvilluar në Moskë, me qëllim që të mbronin të m.iturën.

Në mesazhet që kishin shkëmbyer në rrjetet sociale, ai e kishte bindur adoIeshenten.

Se personi do ta paguante dhe se nuk do t’i ndodhte asgjë.