/Kjo është gruaja që BRAKTlSl burrin dhe FËMlJËT për një djaIë 14 vite më të ri se ajo

Kjo është gruaja që BRAKTlSl burrin dhe FËMlJËT për një djaIë 14 vite më të ri se ajo

Një nënë 44-vjeçare br.aktis 3 fëmijët e saj dhe bashkëshortin me të cilin kishte 23 vite martuar për një djalë 14 vite më të ri se ajo.

Heidi Hepworth, 44 vjeçe, nga West Boldon, South Tyneside të Britanisë së Madhe,

thotë se ka gjetur dashurinë e vërtetë me të riun nga Gambia, Mamadou ‘Salieu’ Jallow, 30-vjeç.

Dashuria e tyre nisi nëpërmjet komunikimit në rrjetet sociale.

“Ne komunikuam për 3-4 muaj. Martesa ime kishte mbaruar. Kam qenë ende e martuar kue komunikonim me Mamadou ‘Salieu’ Jalloë.

Më pas vendosa të largohem dhe u takova me Salieu”, ka rrëfyer ajo.

Ajo tregon se Salieu nuk e dashuron për përfitime financiare.

“Ai nuk dëshiron asgjë, sepse ka tre biznese. Ne kemi gjetur dashurinë e vërtetë”, shprehet ajo.