Kjo është kamarierja që DOGJl ushqimin dhe më pas e KEQTRAJTOl shefi i saj

0
296

Një shef kuzhine në Karolinën e Jugut është arrestuar pasi ka tërhequr për flokë kamerieren Cristina Surina,

pasi kjo e fundit kishte djegur një vakt të fëmijëve, shkruan Daily Mai.

Surina e cila shërbente në restorant prej pesë vitesh, mori xhirimin e momentit nga kamerat e lokalit dhe i dorëzoi në polici.

Jiguang Yang, 68 vjeçar, u arrestua dhe akuzua për sulm të shkallës së tretë të premten në lidhje me incidentin tronditës,

i cili ndodhi muajin e kaluar në restorantin ‘Red Bowl Bistro’ në Kolumbi.


Yang, një qytetar kinez, është kryekuzhinier në restorantin aziatik, që është në pronësi të djalit të tij.


“Ushqimi ishte djegur, ishte një vakt për fëmijët”, tha kamerierja Cristina Surina, në shpjegim e sipër të incidentit tragjik që filloi në kuzhinë më 19 prill.