Kjo është puna që paguhet 400 MlJË dollarë dhe nuk pranonet nga askush

0
506

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore.

Këtë vit i jepet shansi kir;urgëve të rinj të jetojnë këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë.

Arsyeja pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në turnin e natës.

Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo.

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore.

Këtë vit i jepet shansi kir;urgëve të rinj të jetojnë këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë.

Arsyeja pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në turnin e natës.

Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo.