/Kjo është Rrezarta, deputetja më eIegante në Kuvend

Kjo është Rrezarta, deputetja më eIegante në Kuvend

Rrezarta Krasniqi është për herë të parë deputete në Kuvendin e Kosovës, nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Ajo shquhet për një stil të veçantë elegant.

Dhe këtë e dëshmojnë paraqitjet e saj nëpër ngjarjet e ndryshme.

Më poshtë gjeni disa foto të deputetes Krasniqi, ku paraqitjet e saj janë për tu admiruar.