Lajme

Kjo është Shqiptarja qe ne moshën 58 vjeç are BEK0HET nga Zoti me një fěmije

Një grua shqiptare është bekuar nga Zoti në moshën 58-vjeç are, duke u bërë nënë për herë të parë.

Ngjarja e pa zakontë ka ndo dhur në Leverkusen të Gjermanisë dhe lajmi ka bërë xhiron e botës.

Mamaja Flora dhe i sap olinduri, vogëlushi Florian janë në gjendje shumë të mirë shëndetësore.

Ndërkohë babai i fëmijës, 72-vjeç tregon se është shumë i lumtur dhe se kishte plot 25 vite që priste të bëhej me fëmijë.

“Ai është kaq i bukur. Gjithashtu ka sytë dhe hundën time.

Kjo është një mrekulli”Mjekët shprehen se kjo është një ngjarje e rra llë dhe se në 10 vitet e fundit nuk është parë të ndodhë një lindje e tillë.