/Kjo është vajza e devotshme FJETl me 10 mijë burra (Foto)

Kjo është vajza e devotshme FJETl me 10 mijë burra (Foto)

Gwyneth Montenegro po cilësohet e krishterë e devotshme ndonëse u bë punëtore e se k sit pasi ndau gjumin me 10 mijë burra.

Por, ndonëse kaq gjatë kohë mbajti një fshehtësi të tillë, ajo tashmë ka vendosur të mësojë gratë se cfarë në të vërtetë duan burrat në sht rat, shkruan Daily Mail, përcjellë Klan Kosova.

Siç raporton banorja e Melburnit, në moshën 21 vjeçare u për dh unua nga një bandë ku dhe i ndryshuan komplet jetën e saj.

Në një kohë kur ajo ishte 18 vjeçare, Gwyneth thotë se pija e saj u dro gua dhe tregon se u dhu nua nga gjashtë deri në tetë meshkuj po atë natë.

Ajo thotë se nëse paguheni një herë për një marrëdh ënie sek suale, s’mund të tërhiqeni më prapa asnjëherë.

Një punë të tillë Gwyneth ka raportuar për Daily Mail, se ka bërë për 12 vjet, pasi ndihej e paaftë për të hequr dorë nga mijëra dollarë që i ipeshin asaj të paktën për një orë akti.

Ajo ishte paguar 500 deri në 1.000 dollarë në orë për të bërë ma rrëdh ënie me avokatë, politikanë dhe muzikantë të mirënjohur dhe të fluturuar në vende ekzotike si Bora Bora.

Gwyneth tashmë ka thënë se klientët e saj të cilët nuk ishin dhe të paktë në numër, donin më tepër shoqëri me të, prandaj dhe është larguar nga zanati i saj i vjetër.

‘’Ata nuk e dinë se ç’do të thotë të jesh më një njeri. Ata kanë humbur rrugën e tyre” shtoi ajo.