Lajme

Kjo fοto po bën nαmin në rrjet/ Zbulοhet deri kur do jetë Lulzim Basha në krye të PD

Ai është pa asnjë dyshim prote stuesi më i veçantë në Shqipëri. Po flasim për Dilaver Nela nga Laçi.

Nuk i përket asnjë shoqate dhe asnjë subjekti politik. Dilaveri ka vetëm veten në pr otestë, edhe pse kauza i përket të gjithëve.

Sot, Dilaveri është shfaqur në qendër të Tiranës, pranë Piramidës me një pankartë ku shkruan: “Haber!

Berisha thotë se Basha do të jetë në krye të PD-së, deri kur të mundë Ramën. Do me thënë, deri në shekullin…22!”