Kjo familje do një fjalë të mirë nga ti, vuajnë për ushqim, fëmijët të k.ëpusin shpirtin: Na ta*lin se jemi të varfër!

0
974

Varfëria në Shqipëri janë në shkallët më të larta në të gjithë rajonin. Kësaj radhe duart e varfërisë kanë zaptuar një familje e cila vuan për ushqimin e gojës.

Ata janë të shkëlqyer në mësime por ata ta*len nga shokët dhe nga të gjithë të afërmit sepse janë të varfër. Ata nën lot tregojnë vuajtjet e tyre që i heqin cdo natë e cdo ditë:

“Zakonisht në shkollë marr dhjeta, nuk kam mundësi të blej rroba, prindërit nuk kanë mundësi, është e vështirë, nuk kam ku fle, nuk e përballoj dot këtë situatë.

Në shkollë paragjykohem me të drejtë, pse ja veshur kështu më thonë, mos rri me ne, largohu. Ka njerëz që na paragjykojnë. Do doja ti ndryshoja të tëra, do doja të kisha një jetë më të bukur, do doja mos të ndjenim kështu mungesën e gjërave” -shprehet njëri nga fëmijët e familjes Kishta.