Kjo familje ka nevojë për ndihmën tënde: Vogëlushja ka tri ditë pa ngrënë

0
317

Rastet e varfërisë në Shqipëri sa vijnë edhe bëhen më të rendë, pa ushqime, ujë edhe gjërat më jetike. Ndërkohë nga ana tjetër kemi një qeveri se na thotë me anë të pro.pagandës se ekonomia është rritur dhe mirëqenia po kap majat.

Kur në të vërtetë ku fëmijë që shikoni në foto ka më shumë se tri ditë pa ngrënë dhe ka bërë thirrje për ndihmë që dikush ti ndihmojë për të kaluar këtë situatë të vështirë.
Ja cfarë thonë disa prej komentuesit.

“Nuk dimë ç’të themi. Nuk kemi fjalë. Unë punoj elektricist, nëse do të mblidhen fonde për këtë familje për një shtëpi të re, unq do të vija me shumë dëshirë të ja bëja punimet pa asgjë detyrim ndaj meje”, shkruan ai.

Fondet në fakt nuk janë mbledhur ende dhe kushdo që mundet mund të kontribuojë në numrat e llogarive bankare vënë në dispozicion në fund të kësaj videoje 3-minutëshe.

Nje rast urgjent! Femije qe ushqehen ne koshet e mbeturinave.

Nje rast urgjent. Femije qe ushqehen ne koshat e mbeturinave. Nje histori qe na ka trishtuar pa mase. Kane nevoje per nje shtepi! Gofundme: https://www.gofundme.com/firdeus-zvicerPay pal: fondacionifirdeus1@gmail.com Të dhënat bankare:Fondacioni Firdeus, Credins Bank IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479 SWIFT CODE: CDISALTR Zoti ju shpërbleftëJu lutem shperndajeni!

Posted by Elvis Naçi on 2019 m. kovo 24 d., sekmadienis