KJO FEMËR DEL ÇDO DITË NË OBORR DHE THËRRET DIKË, NUK DO MUND TË BESONI ÇFARË ËSHTË (VIDEO)

0
250

Kur ta shihni këtë femër që del në oborr dhe thërret dikë, do të mendoni që nga pylli do të dalë ndonjë qen ose mace, por ajo çfarë në të vërtetë del nga pylli është krejt diçka tjetër.

Duhet ta pranoni që jeni çuditur shumë, sapo ta keni parë këtë video të publikuar në YouTube.

Çdo mëngjes ky “vogëlush” vjen në oborr për të ngrënë mëngjesin, transmeton Gazeta Express.
Shikojeni videon më poshtë