/Kjo formë e mbjelljes së patateve është shumë e veçantë (Video)

Kjo formë e mbjelljes së patateve është shumë e veçantë (Video)

Duket e mrekullueshme kjo formë e mbjelljes në tokë.
Me makinë të përparuar, bimët lidhen mes vete dhe ashtu të vargëzuara renditen në vijat e krijuara.

Makina është e lehtë për përdorim dhe ruan kohë dhe energji.

Këtë formë të mbjelljes duhet ta aplikojnë të gjithë bujqit.

Më poshtë shihni pamjet:

https://youtu.be/WTAl4Rn8Eok