Kjo g. rυa e ρaguan një b. υrrë, Arsyeja do ju Ιërë pa fjαΙë…

Po, ka edhe kështu. Mos u cudisni me këtë grua, e cila po kërkon dikë që t’i marrë ‘kontrollin’ e jetës dhe ta ndihmojë atë të marrë të gjitha vendimet e saj për një muaj.

Për këtë, ajo është e gatshme të paguajë plot 2200 euro. Ky person, që mediat britanike nuk e kanë identifikuar, është nga Bristol, Angli.

Sipas “The Sun”, ajo ka nxjerrë njoftimin në Bark.com e po kërkon ndihmë. 

Thotë se ai që lamë pas, ka qenë një vit i keq. “Hi, pak e çuditshme kërkesa ime, por në thelb, ndihem sikur kam nevojë për dikë që të marrë vendimet e mia për mua.

Unë kam pasur një vit të keq dhe do të doja që dikush të merrte “kontrollin” e jetës sime.

Unë nuk kam asnjë ide nëse ekziston një gjë e tillë, por kam vendosur të kërkoj, prandaj mendova se ishte me vlerë.

Jam e gatshme për të paguar 2000 Paund”, shkruan ajo.

Gruaja ka shpjeguar edhe gjërat e tmerrshme që i kanë ndodhur, mes tyre marrëdhënia e keqe me të dashurin,

si dhe humbjen e një sasie parash që ajo i kishte dhënë një miku, ndërsa udhëtonte në Zelandën e Re.

“Unë jam plotësisht e paaftë për të bërë zgjedhjet e duhura me veten time”, shkruan ajo