/Kjo grua 95 vjecare mezi rrinte nga dh.imbjet e kyceve dhe sot zbulon iIaçin që përdoret për t’u shëruar përfundimisht: mjekët kanë bërë një test, dhe rezultuan se ky iIaç të shëron 100%

Kjo grua 95 vjecare mezi rrinte nga dh.imbjet e kyceve dhe sot zbulon iIaçin që përdoret për t’u shëruar përfundimisht: mjekët kanë bërë një test, dhe rezultuan se ky iIaç të shëron 100%

Një grua e 95 vjecare ka luftuar me dhi.mbjet e kyceve për vite me rradhë. Ajo nuk mund të ngrihej nga shtrati, dhe me.dikamentet anti-inflamatore dhe il.açet e dhimbjes që mjekët i rekomanduan nuk dhane rezultat. Nuk kishte asnje lloj mundesie tjetër përveçse të provonte një ilaç natyral që arriti tia lehtësonte dh.imbjen e saj dhe të shëronte edhe artritin në një kohë të shkurtër!

Artriti po e vr.iste ngadalë dhe nuk mundi ta zgjidhë problemin me me.dikamente. Një natë, një nga mbesat e saj per një iIaç rus në një libër dhe ia rekomandoi.Ajo mendoi se nuk do të funksiononte, por u habit me rezultatet disa javë më vonë! Ja se si ta përgatisim atë:

Përbërësit:

1 l uje,
50 ml vaj ulliri,
nje patellxhan i mesem.

Lani patëllxhanin dhe priteni atë në forme unazash.Pastaj vendosini copat te ziejne ne një litër ujë dhe pasi te kene zier hiqini nga nxehtesia e lereni te qetesohet lengu.Kullojeni lengun dhe përziejeni 250 ml te tij me vaj ulliri, duke kursyer 750 ml e tjera për përdorim të mëvonshëm.

Nëse keni ndërmend ta konsumoni kete ilac, pini 250 ml te përzierjes çdo mëngjes në stomak bosh, pasuar me 250 ml. para drekës dhe 250 ml. para darkës. Gjithashtu mund ta aplikoni në zonat e dh.imbshme përpara se të shkonin ë shtrat, vetëm sigurohuni që të mbuloni zonën me një leckë për ta mbajtur vendin të ngrohtë. Trajtimi është një agjent i fuqishëm anti-inflamator që do të japë rezultate në vetëm 3 javë!