/Kjo grua lindi tetënjakë, ja si duken ata sot pas 10 vitesh (Foto)

Kjo grua lindi tetënjakë, ja si duken ata sot pas 10 vitesh (Foto)

Nataly Sulman në vitin 2009 lindi tetënjakë, e cila ishte një lajm tr.onditës për gjithë botën, sepse ishte kjo dukuri ndodhi vetëm një herë. Të gjitha foshnjat lindën të shëndetshme.

Mjeku i Natalie, Dr. Kamrava, implantoi 12 embrione në mltrën e saj, i cili më vonë e humbi licencën e tij. Kryesisht janë transplantuar 2-3 embrione shkruan, transmeton Gazeta Shneta.

Në atë kohë, Nataly, e cila ishte e dlvorcuar, kishte gjashtë fëmijë që jetonin me të.

Emrat e tetënjakëve janë: Noeu, Mali, Isaia, Narya, Gjoni, Makai, Josia dhe Jeremia

Nataly ka vendosur të Iuftojë për 14 fëmijët e saj. Ajo po planifikonte të kthehej në shkollë dhe siguronte financiarisht fëmijët e saj pa ndihmën e publikut.