Kjo po që nuk PRlTEJ, Elvana Gjata përfaqëson një tjetër shtet në ‘Eurovizion’?

0
256

Këngëtarja Elvana Gjata vazhdon të diskutohet në media, pavarësisht se nuk u shpall fituese e Festivalit të RTSH-së.

Së fundmi, Elvana ka ngjallur edhe më shumë poIemika në rrjeter sociale, pasi po qarkullon një lajm për pjesëmarrjen e saj në Eurovizion.

Thuhet se Gjata do të përfaqësojë një tjetër shtet në këtë event të rëndësishëm të muzikës dhe ai San Marino.

Edhe pse gjithçka është e pakonfirmuar, në Tëitter po bëhet n ami, ku komentet janë të shumta.

Kujtojmë që San Marino, duke qenë një shtet shumë i vogël shpesh merr artistë nga shtete të tjera për të përfaqësuar vendin në Eurovizion.

Për rastin e Elvanës, gjithçka mbetet për t’u zbuluar në ditët në vijim./newsb omb.al