/Kjo vajzë e RREFUZOl sepse ishte punëtor i thjeshtë, kur mëson të vërtetën bëhet për të …

Kjo vajzë e RREFUZOl sepse ishte punëtor i thjeshtë, kur mëson të vërtetën bëhet për të …

Në You Tube, është një nga profilet më të njohura për shkak të realizimit të eksperimenteve të ndryshme dhe kamerave të fshehta.

Këtë javë ka qenë protagonist një punëtor i thjeshtë që punonte si murator dhe befas takohet me një vajzë e cila mundohet ta shmangë për shkak të profesionit, por kur zbulon të vërtetën gjithçka merr një kthesë tjetër.

Djali e komplimenton duke i thënë se është e bukur dhe i kërkon të dalin së bashku, por ajo i thotë t’i qëndrojë larg.

Mirëpo, pas “poshtërimeve” të bëra, djali i tregon se në të vërtetë ai është pronari i apartamente luksosoze “Mason”.

Në këtë moment ndryshon gjithçka dhe vajza përpiqet të kthejë pas çdo gjë, por ishte e kotë.

Shiko videon KETU