/Kjo video ka p rekur gjithë botën, vajza 2 vjeçare i Ian vet rrobat, sepse nëna e saj eshte e paraIizuar(Video)

Kjo video ka p rekur gjithë botën, vajza 2 vjeçare i Ian vet rrobat, sepse nëna e saj eshte e paraIizuar(Video)

Të merresh me larjen e rrobave nuk është gjë edhe aq interesante, por për gruan nga Karolina Veriore, e njohur si “Nusja e paraIizuar”, kjo gjë duket më shumë se interesante – e gjitha kjo falë vajzës së saj.

Siç shkruajnë mediat e huaja, Kaylees – e cila në muajin prill bëhet dy vjeçe – i pëlqen për të ndihmuar nënën e saj, Rachelle Chapman, të ndajë rrobat dhe t’i fusë ato në makinën larëse.

Dhe videoja ku shihet vogëlushja, duke ndihmuar nënën e saj në karrocë për të larë rrobat bashkë, është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale, duke u pëlqyer shumë, gjithashtu. Chapman, 31 vjeçe, ishte paraIizuar nga gj.oksi poshtë pas një aks.identi të fr.ikshëm në një pishinë, gjatë një mbrëmje në Bachelori. Ajo dhe burri i saj Chris, 34, janë të lumtur që kanë Kayleen, duke falënderuar një shoqeje që shërbeu si surrogate për çiftin.

https://www.facebook.com/rachelleandchris/videos/1173606059369052/