/KlDA i reaIizon ëndrrën e jetës vajzës me AFTËSl të veçanta live në EMlSlON

KlDA i reaIizon ëndrrën e jetës vajzës me AFTËSl të veçanta live në EMlSlON

Historia që mbylli puntatën e sotme në “Dua të të bëj të lumtur” përcolli shumë emocion. E ftuar në program ishte Stela, një vajzë e re që në fëmijëri ishe diag;nostikuar me spina mifida, një sëm;undje e cila i kishte sjellë probIeme në të ecur. Familja e saj e kishin dërguar për ku;rim në Greqi, por fatk;eqësisht nuk kishte pasur sukses.

Stela nuk ishte dorëzuar dhe gjithmonë kishte Iuftuar që të realizonte ëndrrat e saj. Një ndër ëndrrat e saj ishte që të bëhej këngëtare dhe të performonte në një skenë të madhe.

Mamaja e saj, Violeta kishte zgjedhur programin “Dua të të bëj të lumtur” për t’ia realizuar këtë ëndërr. “Mami do të jetë gjithmonë pranë teje, por nuk e di se si të kam lënë që të jetosh vetëm. Në momentin e parë që nuk ndihesh mirë, unë do të vij direkte tek ti. Të dua shumë!”

E ftuar në program ishte edhe këngëtarja shumë e pëlqyer e Stelës, Kida e cila e ndihmoi që të realizonte dëshirën që kishte. Stela dhe Kida performuam së bashku me të hitin “Rikthejm na”. Në fund Kida e ftoi që ta këndonin përsëri live në një nga koncertet e saj./TCH