Klement Balili TRONDlT Metën e Monikën, PRESlONl i SHBA po e detyron të jetë i PENDUARl i drejtësisë

  0
  2547

  Po ndodh ajo të cilës më shumë i tre;mbeshin familja presidencialo-kryeministrore: Pendesës së Klemend Balilit dhe rr;ëfimi i të gjithë maskaraIIëqeve të Metës dhe Monikës, në përpjekje për të hequr nga ku;rrizi ato që nuk i takojnë nga barra e kr imeve. Pr;esioni amerikan me sa duket po ndikon fort që supertraf ikanti i dr ogës dhe miku i ngushtë i Ilir Metës si dhe sponsori i madh i LSI, të merret në mbrojtje nga organet ligjzbatuese si i pen;duari i madh i drejtësisë, dëshmitë e të cilit mund të dërgojnë në bu rg “peshqit e mëdhenj”.

  Informacionet e dala nga trupa mbrojtëse e Klemend Balilit saktësojnë se është duke u shqyrtuar me shumë rigorozitet ftesa e bërë nga organet ligjzbatuese, ministri i Brendshëm Sandër Lleshi e bëri publike ftesën e tij ditë më parë, për të marrë statusin e të pe;nduarit. ParaIajmërohet një zbë;rthim i plotë para drejtësisë, duke tro nditur Metën dhe Monikën, të cilët i fri;kësohen shumë daljes në skenë të gjitha maskaraIIëqeve të tyre, apo dhe biznesve të dyshimta deri në Milano

  Klemend Balili është kthyer tashmë në një ma kth për liderët e partisë në të cilën ishte funksionar dhe që e ka përfaqësuar deri në rang drejtori të Autoritetit Rrugor në Sarandë, LSI-së.

  Ilir Meta drejtuesi real i LSI, aktualisht Presidenti i Republikës me votat e PS, dhe Monika Kryemadhi, kryetarja e deleguar e kësaj partie, po qëndrojnë me zemër të ng;rirë nga fr ika e “zb;ërthimit” të “Esk;obarit të Ballkanit” para drejtësisë.

  Me sa duket po ndodh ajo të cilës më shumë i tr;embeshin familja presidencialo-kryeministrore: Pendesës së Klemend Balilit dhe rr;ëfimi i të gjithë maskaraIIëqeve të Metës dhe Monikës, në përpjekje për të hequr nga ku;rrizi ato që nuk i takojnë nga barra e kr imeve.

  “Pamfleti” ka shkruajtur mëse njëherë se Klement Balili, supërtraf ikanti i dr ogës mund të kthehet në një të pe;nduar të drejtësisë shqiptare dhe organeve ligjzbatuese partnere.

  Ai ak;uzohet për “Tra fikim të Iëndëve nar kot;ike në bashkëpunim, “pjesëmarrje në grupin e strukturuar kr iminaI”, “Refuzim për dekIarim, mosdeklarim, fs;hehje ose deklarim i rre;më i pasurive”, si dhe për “Pa strim parash”./Pamfleti/