Klevis Balliu ashpërson tonet: S’ka pIumb që na ndal, nesër vd es ‘Rilindja’

  0
  389

  Ish-deputeti i PD-së Klevis Balliu ishte sërish pasditen e sotme në mbështetje të banorëve të Astirit. Ai tha para tyre se protesta e nesërme do të jetë masive, dhe se do t’i jepet fund qeverisjes së kryeministrit Rama.

  “Nesër me datën 13 ju ftojmë të vini në mortln e rilindjes, nesër rilindja vd.es”, deklaroi Balliu.

  Balliu shtoi se një Shqipëri e vërtetë me një pushtet të vërtetë e përpIas prapa hekurave të bur.gut kryeministrin Rama.

  “Ju duhet ta anuloni këtë qeveri dhe e keni mundësinë nesër. Nesër nga jugu në veri shqiptarët do të bashkohen jo për bindje partiake, por patriotike për të shpëtuar Shqipërinë. Nesër është koha ku shqiptarët çohen për të rrëzuar kr.imin.

  Duhet të çohemi nesër për të ruajtur kufijtë e Kombit tonë. Nesër duhet të çohemi për të zh.dukur Edi Ramën një herë e mirë nga ky vend.

  Qytetarë janë mbledhur qoftë në 16 shkurt qoftë në 16 mars për t’i dhënë kohë që të largohet, por ai nuk largohet dot pasi nuk loz për karrigen e vet, por për kokën e tij. Një Shqipëri e vërtetë me një pushtet të vërtetë e përpIas prapa hekurave të bu.rgut.

  Nuk mund të pranojmë asnjë arr.estim. Është koha të arr.estohen kri.minelët që u futën në institucione, komunistët. Merrni në dorë fatin e vendit nesër do jetë protesta e historisë. Nesër në Shqipëri fillon revoIucioni demokratik i shqiptarëve”, deklaroi Balliu.