KlSHTE nxjerrë Iavatriçen jashtë APARTAMENTlT, më pas i ndodh e pa lMAGJlNUESHMJA

  0
  555

  Një v jedhje e pazakontë është regjistruar ditën e sotme në një pallat në zonën e Astirit.

  Dy persona kanë vj edhur një lavatriçe, e cila ndodhej jashtë një apartamenti në katin e shtatë.

  Ka qenë vetë pronari i apartamentit, i cili ka den oncuar rastin te JOQ Albania.

  Ai është shprehur se lavatriçen e kishte nxjerrë tek dera, pasi priste dikë për

  E gjithë skena e vj edhjes është filmuar nga kamerat, të cilat ishin të vendosura në pallat.

  Ai shkruan:

  Lavatricja ishte imja. E nxora te dera për ta rregulluar. Prisja dikë, erdhën nacot dhe e përIan. Kjo është e gjitha.