Kokrrat gjigante të breshërit shk.atërrojnë veturat dhe shtëpitë

0
278

Një stuhi breshëri go.diti Kinën juglindore sot, me kokrrat e breshërit që thuhet se ishin të mëdha sa një vezë.

Banorët e Jinping në juglindje të Provincës ‘Yunnan’ të Kinës, u zgjuan nga gjumi për të parë veturat e tyre të shka.tërruara, dritaret e th.yera dhe rrugët e mbuluara nga topa masiv akulli, transmeton Gazeta Express.

Breshëri i madh habiti vendin, i cili ndodhet në kufi me Vietnamin, për 20 minuta në mëngjes, duke e lënë trafikun lokal në kaos. Nuk u raportua për ndonjë lë.ndim të njerëzve.

Videoja e publikuar në internet nga Daily Mail, tregon madhësinë e kokrrave të breshërit. Shikojeni: