/Korçari i famshëm shpërt hen k.eq pas vendimit për Tahirin: Q**a nënën ku ka arritur Shqipëria (Video)

Korçari i famshëm shpërt hen k.eq pas vendimit për Tahirin: Q**a nënën ku ka arritur Shqipëria (Video)

Pas vendimit të një dite më parë të Gjykatës së Krimeve të Rënda, e cila sh.kaktoi nga të gjitha ak.uzat e rënda Saimir Tahirin dhe e dë.noi vetëm për shpërdorim detyre, ka ardhur dhe reagimi i ash.për i Ilir Vrenozit.

Korçari më i famshëm në Shqipëri e ka cilësuar ska.ndaloz këtë vendim, duke theksuar se në Shqipëri ka rënë përfundimisht sistemi i Drejtësisë.

Ja postimi i Vrenozit:

KJO PRA QENKA DREJTESIA,QE NE E SHPRESOJME TE GJITHE

M.JERE KU KA ARRITUR SHQIPERIA .Q*JA NENEN MU NE PI** 😥😥