/Korçarja kap BURRlN me ρυnonjësen të zhυ eshυr në sh trαt

Korçarja kap BURRlN me ρυnonjësen të zhυ eshυr në sh trαt

Ndodh edhe keshtu… Nje grua nga Korça ka ka pur burrin e saj duke e tra.dhtuar.

Ajo tregon se burri i saj kishte punesuar nje vajze te re ne maga.zinen e tyre kohet e fundit.

Pikerisht ne kete vend ajo i ka gjetur të dy të zhv.eshur në amb.ientet e punës dhe ka telefonuar burrin e 40 vjeça res.

Por, pavarësisht telefonatës së saj asnjë masë nuk është marë pasi gruaja vijon punën në magazinë.