/Korçarja tra.dhëton burrin me komshiun, vjehrri i bën atë që s’ua pret mendja

Korçarja tra.dhëton burrin me komshiun, vjehrri i bën atë që s’ua pret mendja

Një grua nga Korça e cila jetonte me vjehrrin pasi e kishte burrin në emigracion kishte krijuar Iidhje jash.tëmartesore me komshiun. Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” ka qenë vjehrri ai që e ka zbuluar dhe më pas e ka përzënë nga shtëpia.

Vjehrri ankohej vazhdimisht për nusen e cila gatuante në darkë për ditën që do të vinte dhe më pas ka zbuluar tra.dhtinë. Madje bashkëshorti që ndodhet jashtë shtetit ende nuk e di se gruaja e tra.dhtonte dhe nuk do e gjejë në shtëpi kur të kthehet.