/Kosova i shënon goli perIë Spanjës që nga mesfusha (Video)

Kosova i shënon goli perIë Spanjës që nga mesfusha (Video)

Kosova u mposht nga vendasit e Spanjës, por me dinjitet.

Atëherë kur gjithçka dukej drejt katastrofës dhe nisjes drejt një humbje të thellë, ishte Halimi që ngushtoi shifrat për momentin me një perlë të vërtetë.

Mesfushori, Besar Halimi, ka shfrytëzuar një dalje të gabuar të Simon dhe një hutim të vendasve,

duke shënuar një gol shumë, shumë të bukur nga distanca për 2-1