/Kosovari thotë se ka shpenzuar 100 mijë euro për dasmë (VIDEO)

Kosovari thotë se ka shpenzuar 100 mijë euro për dasmë (VIDEO)

Dasmat janë një ndër industritë më fitimprurëse gjatë sezonit të verës në Kosovë. Që nga restorantet e deri tek këngëtarët, të gjithë komplet janë të angazhuar gjatë këtij sezoni.

Për familjen Dedaj nga Gjakova, dasma e më të voglit të familjes qenka një ditë shumë e rëndësishme.

Dedë Dedaj i cili punon dhe jeton në Zvicër, për ditën e tij të kurorëzimit kishte vendosur që nusen e tij ta merrte me helikopter, pasi që vetura është tejet e thjeshtë për këtë gazmend.

Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: