/Kreshnik Spahiu Iëshon paraIajmërimin ‘B0MBË’ për Ilir Metën: Mbajeni të bIIokuar edhe 20 ditë aeroportin

Kreshnik Spahiu Iëshon paraIajmërimin ‘B0MBË’ për Ilir Metën: Mbajeni të bIIokuar edhe 20 ditë aeroportin

Avokati i njohur Kreshnik Spahiu ka bërë një reagim me tone të forta ndaj Ilir Metës. Spahiu paralajmëron Metën duke shkruar: 

“Mbajeni të bllokuar o Ilir Meta edhe 20 ditë Aeroportin se nuk i dihet, mbërrin ndonjë avion ushtarak i Hagës apo Ëashingtonit siç i mblodhi në Prishtinë të tre liderët demokrat Hashimin, Jakupin dhe Vaselin”.

Postimi i Kreshnik Spahiut:

“Në 26 Prill zbarkojnë 20 avion amerikan në Rinas

Stërvitje ushtarake 24 orë pas zgjedhjeve.

Mbajeni të bllokuar o Ilir Meta edhe 20 ditë Aeroportin se nuk i dihet, mbërrin ndonjë avion ushtarak i Hagës apo Ëashingtonit siç i mblodhi në Prishtinë të tre liderët demokrat Hashimin, Jakupin dhe Vaselin. Kapi nga veshët këta marinsat amerikan, se për ndryshe i vjen rradha Monikës që t’ja haj veshin…..

Të dy jeni te fiksuar pas “veshit”, ka shkruar Spahiu.